Rutten CV

verwarmingsservice-tonny-rutten

Voor storingen kunt u ons 24/7 bereiken op:
BE: 011 - 44 60 87 · NL: 0495 - 49 95 72

icon-verwarming

Verwarming

Onderhoud & service

Airco

Contact

Verwarming

Ervaart u problemen met uw verwarming?

Functioneert uw verwarming niet naar behoren? Rutten CV heeft ruimschoots ervaring in het onderhouden en repareren van verwarmingen in bestaande bouw, zowel in woningen als op werkplekken. Onze monteurs komen zo snel mogelijk bij u langs om het probleem aan uw verwarming op te lossen.

Reparaties en onderhoud aan elke verwarming

Naast het verzorgen van reparaties en onderhoud aan de reguliere verwarming, vervangen we ketels en zijn we specialist in het verhelpen van problemen aan omvangrijke verwarmingsinstallaties. Zo zijn we bijvoorbeeld bekwaam in het uitvoeren van audits aan volumineuze industriële installaties op grote stookplaatsen. 

24/7 Bereikbaar

24/7 telefonisch bereikbaar voor het melden van storingen

De kracht van onze organisatie is dat we 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn voor het melden van een storing of een ander probleem aan uw verwarming.

In geval van nood kunt u ook ’s nachts rekenen op een monteur die snel ter plaatse is. Kan het tot de volgende ochtend wachten? Dan wordt uw boodschap aangenomen en sturen we ‘s morgens een technicus naar u toe. Eventuele benodigde onderdelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar.