Rutten CV

verwarmingsservice-tonny-rutten

Voor storingen kunt u ons 24/7 bereiken op:
BE: 011 - 44 60 87 · NL: 0495 - 49 95 72

Over ons

Snel en efficiënt

Onze monteurs opereren verspreid door het gehele werkgebied. Bepaalde storingen vragen om het specialisme van een specifieke technicus. Samen met ons team van twintig medewerkers zetten we alles op alles om u zo snel mogelijk van dienst te zijn en de juiste vakman naar u toe te sturen.

Goede service

Goede service en een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Zo kennen we bijna al onze klanten bij voornaam en gezicht, en tevreden zijn we pas als u dat ook bent! Uiteraard werken we volgens de strenge eisen binnen de huidige wet- en regelgeving, en worden onze monteurs periodiek bijgeschoold voor elk specifiek onderdeel.

24/7 Bereikbaar

24/7 telefonisch bereikbaar voor het melden van storingen

De kracht van onze organisatie is dat we 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn voor het melden van een storing of een ander probleem aan uw verwarming.

In geval van nood kunt u ook ’s nachts rekenen op een monteur die snel ter plaatse is. Kan het tot de volgende ochtend wachten? Dan wordt uw boodschap aangenomen en sturen we ‘s morgens een technicus naar u toe. Eventuele benodigde onderdelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar.