Rutten CV

verwarmingsservice-tonny-rutten

Voor storingen kunt u ons 24/7 bereiken op:
BE: 011 - 44 60 87 · NL: 0495 - 49 95 72

Airco

Airco voor in uw woon- slaap of werkkamer

Naast verwarming kan ook airco bijdragen aan een aangename temperatuur in uw woon- of werkomgeving. Daarom kunnen zowel particulieren als bedrijven bij Rutten CV ook terecht voor een betrouwbare airconditioner voor de woon- slaap- of werkkamer.

Montage, onderhoud en reparatie van uw airco

Naar gelang uw wensen bieden we keuze uit verschillende modellen en toepassingen. Denk daarbij aan wandmodellen, cassettemodellen, plafond- en vloermodellen. Uiteraard verzorgen we ook graag de montage van uw airco en voorzien we het systeem periodiek van de benodigde service, onderhoud en eventuele reparatie.

airco

24/7 Bereikbaar

24/7 telefonisch bereikbaar voor het melden van storingen

De kracht van onze organisatie is dat we 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn voor het melden van een storing of een ander probleem aan uw verwarming.

In geval van nood kunt u ook ’s nachts rekenen op een monteur die snel ter plaatse is. Kan het tot de volgende ochtend wachten? Dan wordt uw boodschap aangenomen en sturen we ‘s morgens een technicus naar u toe. Eventuele benodigde onderdelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar.